JVO Renovatie - logo

ALGEMENE RENOVATIE- EN KARWEIWERKEN

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
 

JVO RENOVATIE

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partner voor uw renovatie of karwei in onze mooie kempen? Neem dan contact op met JVO Renovatie uit Pulderbos, Zandhoven.

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met professionelen kunnen wij onze klanten steeds van de beste oplossing voorzien. Geen vraag is ons te veel, geen opdracht is ons te zwaar. Bij ons staat de wens van de klant centraal!

U kan op ons rekenen voor een vakkundige begeleiding, coördinatie, planning en oplevering van uw project.

.01 RENOVATIES VAN A TOT Z

GESPECIALISEERD IN SANITAIR

Geen karwei is ons te groot. Wij renoveren iedere kamer die u maar wenst met een specialisatie binnen sanitair. 

Uw badkamer is aan vernieuwing toe? Geen probleem, JVO zorgt voor een volledig nieuwe badkamer.

Nood aan meer groen in de tuin of eerder nood aan een tuinhuis? Wij bekijken de mogelijkheden en in samenspraak met u werken wij uw project verder uit.

Badkamer

Badkamer

Woonkamer

Woonkamer

Keuken

Keuken

Dak en gevel

Dak en Gevel

Tuin

Tuin

 

.02 MEEWERKEND ZAAKVOERDER

EEN DIRECT CONTACT MET ONZE KLANTEN

Als meewerkend zaakvoerder staat JVO Renovatie dichter bij de klant dan wie dan ook. Vragen, opmerkingen of problemen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze zaakvoerder Joeri op de werf. Voor elke vraag is er een antwoord en voor elk probleem een oplossing. 

Door dit direct contact met onze klanten kunnen we sneller en cordater handelen. Tenslotte dragen wij klanttevredenheid zeer hoog in ons vaandel. 

 

.03 DAKWERKEN

JARENLANGE ERVARING

Stormschade of gewoon toe aan renovatie? Door onze jarenlange ervaring herstellen wij alle daken groot en klein. Informeer naar onze diensten of contacteer ons via het contactformulier.

Indien nodig kunnen wij als gerespecteerd bedrijf beroep doen op een brede waaier van kennissen, elk met hun eigen specifieke vakkennis.

KARWEIWERKEN
OOK VOOR KLEINERE KLUSSEN STAAN WIJ VOOR U KLAAR

Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen te hebben opgebouwd met professionelen, kunnen wij u nog heel wat meer diensten aanbieden.

Al onze diensten
 
JVO_Logo_neg.png
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

"Hier volgen binnenkort reacties van onze klanten."

-  uw bedrijf -

uw naam

BEKIJK OOK ZEKER
ONZE KOOPJESHOEK

Op regelmatige basis verkopen wij onze stockmaterialen aan spotprijzen! Zo wordt dit een win-win situatie voor zowel u als ons. Klik snel door naar onze koopjeshoek voor onze laatste nieuwe aanbiedingen.